FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Balaton lenne, (volt) ez is:)

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Káli Képes Krónika
Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Káli Képes Krónika

  • Az van, hogy (részben) elköltöztem! Új blogot indítok számtalan, a Balaton köré csoportosítható témában, nézz át, hátha érdemes azt is követned! Nem ígérem, hogy ide már nem kerül új bejegyzés, mint ahogy azt sem, hogy az itt keletkezett tartalmak idővel nem jelennek ott is, de tény, hogy mostantól inkább oda (tovább)
  • Napfívér Holdnővér Szentbékkálláról kiérve , ott ahol a egy hosszú egyenes út lejt be a medence szívébe áll egy önmagában is érdekes fehér feszület. Mögötte, ha figyelmesen pásztázzuk a szőlőt   észrevehetünk a Töttöskálli templomromot . Valaha itt is falu állt, de elpusztult, most pedig (tovább)
  • Nem első nem utolsó Azt azért nem reméltem, hogy megnyerem a "A hely szelleme" kategóriát , meg jobb is másodiknak lenni , amióta láttam a Tűzszekerek c. filmet, ahol Herold, v. hogy hívták, ugye nyer: ott ül az öltözőben és néz maga elé. Mert, utána a címet meg is kell védeni. Másodiknak lenni (tovább)

Induló

2007.03.18. 11:09 :: ivcsek

Elérkezett ennek az ideje is. Attól, hogy Balatonhenyének nincs honlapja én még megpróbálhatom összeszedni, amit róla tudok, vagy tudni vélek.
Nincs mese: blog van, mely nyitva áll bárki előtt.
A vélemények, hozzászólások kifejtésének három módja van: a bejegyzések elején az ivcsekre kattintva levelet lehet levelet küldeni nekem (ebben lehet szerkesztői, szerzői hozzáférést kérni a bloghoz, de lehet kész anyagot is küldeni, híreket információkat, bármit... Akinek kedve tartja képeket, videókat, hanganyagokat is csatolhat!) De hozzá is lehet szólni az egyes bejegyzésekhez, azok alján :)
Persze ez a lehetőség minden Káli-medencei falu előtt nyitott (csak még esetleg a blogjuk nem készült el teljesen), minthogy minden bejegyzés innen átkerül a Káli-medence gyűjtőblogjába is. Kell ugyanis egy közös felület is, mert vannak dolgok melyek nem köthetők konkrétan egy településhez... Meg egyébként is!

A korábbi posztok a BalatonBlogRendszer szerves részei.

2 komment · 1 trackback

Címkék: szolg.közl:

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonhenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9147886

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balazs · http://www.balatonhenye.hu 2008.05.15. 13:52:59

Mi henyeiek örömmel jelentjük, hogy már VAN holnapja Balatonhenyénak. www.balatonhenye.hu

ivcsek · http://balatoniprogramok.blog.hu 2008.05.15. 14:48:38

no ez már döfi!
mostmár kijár:)


& miről, mit írok másutt?
Subscribe to me on FriendFeed és itt?!